Scari din lemn la comanda

Realizate din cele mai bune materiale

Gama variata de modele si culori
Vezi tot catalogul nostru

Mobila Stil

Mobila realizata cu pasiune

Pasiune si experienta

SMEDAMOB TIMISOARA va ofera mobila la comanda pe placul dvs! Amenajarea unui spatiu cu un mobilier corespunzator ofera nu numai o imagine placuta, ci si un comfort si o stare de bine celor ce isi desfasoara activitatea in interiorul acelui spatiu. Oferta noastra de mobila si servicii se refera la amenajarea oricarui spatiu de interior; astfel se creaza interioare personalizate pentru fiecare client in parte. In domeniul mobilei la comanda este foarte importanta dorinta clientului, de aceea va punem la dispozitie un personal calificat, capabil sa imbine un design exclusiv cu planurile si schitele dumneavoastra. .

Daca va doriti mobilier la comanda insa nu aveti idei, unul din specialistii nostrii se va deplasa la domiciliul/compania dumneavoastra pentru a face masuratori si pentru a va propune cateva variante de design. In portofoliul nostru de clienti se regasesc persoane fizice pentru care am realizat mobila la comanda (bucatarii, dormitoare, living, holuri, bai, camere copii si tineret, dressing, baruri si mese pliante, etc) sau carora le-am oferit modele existente din catalogul nostru – de asemenea am colaborat si cu persoane juridice pentru care am executat mobila la comanda. De asemenea, oferim consiliere la comandarea mobilierului in functie de spatiul adecvat si garantia produselor realizate de noi.

Targetul societatii este de a acoperi intreaga plaja de servicii si produse necesare mobilarii locuintelor, sediilor de firma, spitale, banci, restaurante, magazine, etc., prin care oferim servicii specializate pentru economisirea timpului clientilor nostri.

SMEDAMOB isi doreste sa reprezinte pentru fiecare client un model spre care tind firmele de pe piata europeana specializate in servicii aferente lucrarilor din industria mobilei, asigurand consultanta, design 3D proiectare si executie in domeniul mobilier.

Avem experiență în producția de scari interioare si balustrade din lemn masiv precum si mobilier de mai bine de 20 ani. Suntem echipă de profesioniști, lucrăm cu materiale de cea mai bună calitate și oferim o atenție sporită detaliilor. Raportul calitate-preț al mobilierului nostru este unul corect și competitiv pe piața.

Contacteaza-ne


Mobila Stil - Smedamob
Productie mobila
Giarmata mare, Timis
office@mobilastil.com
Telefon: 0722.223.971

Trimite un mesaj